Privatumo politika

kopar., atstovaujama UAB „IBaltica“ (įmonės kodas: 304065920, adresas: Verkių Sodų 5-oji g. 7, LT-08429 Vilnius, Lietuva) (toliau „mes“) saugome savo klientų (toliau „Jūs“) Asmeninę informaciją / Duomenis taikydami aukščiausius techninės ir teisinės apsaugos standartus pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymą, ES asmens duomenų apsaugos įstatymus ir kitus su tuo susijusius teisės aktus bei kontroliuojančių institucijų nuostatas. kopar. neturi duomenų apsaugos pareigūno. Jei turite klausimų ar neaiškumų dėl privatumo arba dėl mums pateiktų asmens duomenų, maloniai prašome susisiekti su kopar. bet kuriuo metu. Daugiau informacijos, kaip su mumis susisiekti, rasite mūsų svetainėje esančiame polapyje „Kontaktai“ arba atsiųskite mums el. laišką adresu: [email protected]

1. Bendra informacija

kopar. naudoja informaciją iš mūsų bendravimo su Jumis ir kitais klientais bei tam tikromis trečiosiomis šalimis, kad galėtų suteikti aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas. kopar. gerbia mūsų internetinės svetainės lankytojų privatumo teises ir pripažįsta apie juos surinktos informacijos apsaugos svarbą. Šiuo tikslu nustatėme procedūras, užtikrinančias, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi atsakingai. Ši Privatumo politika skirta informuoti Jus apie tai, kokius duomenis renkame ir kaip; tikslus, kuriems mes juos renkame ir naudojame; Jūsų teises ir galimybes, susijusias su mūsų duomenų naudojimu; kaip tvarkomi Jūsų duomenys ir su kuo jais galima dalytis; ir kiek laiko saugome Jūsų informaciją ir pan.

2. Asmeniniai duomenis, kuriuos mes renkame, kaupiame ir naudojame

Visa mūsų veikla grindžiama griežtais etikos principais ir teisiniais reikalavimais, todėl esame įsipareigoję saugoti visų mūsų svetainės lankytojų privatumą. Dėl šios priežasties būdas, kuriuo renkame ir saugome informaciją, įskaitant asmens duomenis, priklauso nuo to, kaip naudojama mūsų svetainė ir susijusios paslaugos. Mes nerenkame jokių jautrių duomenų apie Jus.

2.1. Duomenys, kuriuos mes sukaupiame bendraudami su Jumis

Mūsų svetainėje gali būti naudojamos įvairios technologijos, siekiant ją patobulinti, padaryti ją patogesnę, efektyvesnę ir saugesnę. Dėl tokių technologijų asmens duomenis galime automatiškai rinkti mes arba trečiosios šalys mūsų vardu. Tokių technologijų pavyzdžiai yra slapukai, „flash“ slapukai ir svetainės analitiniai įrankiai.

Mūsų svetainėje retkarčiais gali būti nuorodų į mūsų partnerių tinklų ir susijusių įmonių svetaines ir iš jų. Tačiau pasinaudoję šiomis nuorodomis ir išeidami iš mūsų svetainės, turėtumėte atkreipti dėmesį, kad mes nekontroliuojame tų kitų svetainių. Todėl mes negalime būti atsakingi už jokios informacijos, kurią pateikiate lankydamiesi tokiose svetainėse, apsaugą ir privatumą, ir tokioms svetainėms ši privatumo politika netaikoma. Prieš pateikdami joje bet kokius asmens duomenis, turėtumėte būti atsargūs ir peržiūrėti atitinkamai svetainei taikomą privatumo politiką.

2.1.1. Paspaudimų srauto duomenys

Kai lankotės mūsų svetainėje, duomenys iš Jūsų naršyklės siunčiami į mūsų serverį. Šie duomenys leidžia mums optimizuoti savo paslaugas ir pagerinti Jūsų patirtį mūsų svetainėje. Duomenis automatiškai renkame ir saugome mes arba trečiosios šalys mūsų vardu.

Mes galime rinkti informaciją apie Jūsų kompiuterį sistemos administravimo tikslais, taip pat pateikti apibendrintą informaciją vidinės rinkodaros analizės sumetimais. Tai duomenys apie mūsų naudotojų naršymo veiksmus ir būdus ir gali apimti:

  • Lankytojo IP adresas;
  • Geografinė lokacija;
  • Apsilankymo data ir laikas;
  • Nukreipiantis URL (svetainė, iš kurios buvo nukreiptas lankytojas);
  • Aplankyti puslapiai ir vartotojo kelionė mūsų svetainėje;
  • Informacija apie naudojamą naršyklę (tipas, versija, operacinė sistema ir kt.).

2.1.2. Slapukai

Savo svetainėje naudojame slapukus. Perskaitykite 3 paragrafą, kad sužinotumėte daugiau apie slapukų naudojimą ir šalių, kurių svetainės analizės įrankius mes naudojame arba kurių įskiepiai yra mūsų svetainėje, privatumo politiką.

2.1.3. Pakartotinio nukreipimo technologijos

Mūsų svetainėje naudojamos pakartotinio nukreipimo technologijos. Tai leidžia mums reklamuotis tiesiogiai ir asmeniškai lankytojams, kurie jau susidomėjo mūsų produktais ir (arba) apsipirko mūsų partnerių svetainėse.

Mes taip pat dirbame su įmonėmis, kurios naudoja sekimo technologijas, kad mūsų vardu teiktų reklamas internete. Šios įmonės gali rinkti informaciją apie Jūsų apsilankymus mūsų svetainėje, taip pat apie Jūsų sąveiką (-as) su mūsų komunikacija, įskaitant reklamą.

Pakartotinio nukreipimo technologijos analizuoja Jūsų slapukus ir rodo reklamą pagal Jūsų ankstesnį naršymą. Daugiau informacijos apie slapukus rasite šios Privatumo politikos 2.1.2. skirsnyje.

2.2. Jūsų pateikti duomenys

Be automatizuotomis priemonėmis renkamų duomenų (žr. 2.1.), mes taip pat tvarkome duomenis, kuriuos mums pateikiate Jūs. Tai apima, bet neapsiriboja:

  • Asmens duomenys, pagal kuriuos Jus galima identifikuoti kaip asmenį – būtent Jūsų kontaktinė informacija, įskaitant Jūsų vardą ir pavardę, adresą (-us), telefono numerį, el. pašto adresą, kredito ar debeto kortelės informaciją, PVM mokėtojo numerį (įmonėms), registracija naujienlaiškiams. Jeigu pateikiate mums kito asmens duomenis, įsitikinkite, kad turite teisę su mumis dalytis šia informacija, nes mes laikome, kad Jūs tinkamai gavote to asmens sutikimą dėl jo asmens duomenų pateikimo.
  • Informacija, kurią Jūs pateikiate registruodamiesi į kopar. vartotojo paskyrą.
  • Informacija pateikiama, kai sudarote pageidavimų sąrašą, išsaugote savo dydžius, išsaugote dizainus.
  • Informacija, kurią mums pateikiate per trečiąsias šalis, tokias kaip (bet tuo neapsiribojant) „Facebook“, „Instagram“, „Pinterest“, „Google“ ir „WeChat“.
  • Informacija, kurią įkeliate arba bendrinate per mūsų svetainę naudodamiesi mūsų paslaugomis.
  • Jei susikūrėte vartotojo paskyrą mūsų svetainėje: šiame profilyje saugomos nuostatos ir pomėgiai (daugiau informacijos apie šiuos profilius žr. toliau).
  • Jei susisiekiate su mumis, mes galime išsaugoti Jūsų susirašinėjimo įrašus.
  • Jei susisiekiate su mumis norėdami pranešti apie problemą mūsų svetainėje arba dėl techninio ir (arba) klientų aptarnavimo, galime išsaugoti Jūsų susirašinėjimo ar pokalbio įrašus.
  • Jei nuspręsime dalyvauti bet kurioje Alternatyvaus ginčų sprendimo (AGS) procedūroje, pasiekiamoje per GES platformą, asmens duomenis galime atskleisti Europos Komisijai, kaip GES platformos operatoriui, ir bet kuriam AGS teikėjui, paskirtam nagrinėti ginčą.
  • Taip pat galime paprašyti Jūsų užpildyti apklausas, kurias naudojame tyrimų tikslais, nors Jūs neprivalote į jas atsakyti. Visi šie duomenys pasižymi tuo, kad Jūs juos pateikiate savo noru. Šią informaciją naudojame šioje privatumo politikoje nurodytais tikslais. Jūs galite bet kada pakeisti savo asmens duomenis arba nesutikti su tolesniu jų tvarkymu (žr. 7 dalį).

Jūsų asmens duomenys gali būti prieinami tik ribotam mūsų įmonės darbuotojų, trečiųjų šalių tinklo ir IT, rinkodaros bei teisines paslaugas mūsų įmonei teikiančių subjektų skaičiui ir tik tiek, kiek būtina tinkamai tvarkyti Jūsų asmens duomenims. Visiems šiems asmenims bus taikomi griežti konfidencialios informacijos apsaugos reikalavimai.

3. Slapukai, signalai ir panašios technologijos

Šioje privatumo politikoje terminas „slapukai“ vartojamas slapukams ir kitoms panašioms technologijoms, tokioms kaip „Pixel Tags“, „Web Beacons“ ir paslėptiems programiniams kodams.

3.1. Slapukų naudojimas

Mes naudojame slapukus (tai nedidelis informacijos failas, atsiųstas į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį (pavyzdžiui, mobilųjį telefoną) Jums besilankant mūsų svetainėje, ir išsaugomas Jūsų naršyklėje. Slapukas yra atsiunčiamas į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį tam, kad išsaugotų duomenis, o mes galėtume Jus, kaip Paslaugų naudotoją, atpažinti apsilankius mūsų svetainėje. Slapukų pagalba mes taip pat galime susieti Jūsų pirkimo istoriją, kitus duomenis, surinktus Jums naudojantis Paslaugomis, su Jūsų naršymu internete. Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie mūsų svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek svetainę, tiek Jūsų aptarnavimą.

Slapukas įsimena, ką darėte, įskaitant produktus, kuriuos įdėjote į krepšelį, Jūsų nustatymus, prisijungimo prie paskyros informaciją ir leidžia veikti kitoms funkcijoms, pvz., svetainės nuorodos bendrinimo funkcijai socialiniuose tinkluose. Be to, slapukai leidžia mums suprasti, kaip interneto vartotojai naršo mūsų svetainėje, kas veikia, o kas ne, ir atitinkamai priimti sprendimus, kurie įgalintų mūsų svetainės nuolatinį tobulinimą. Keli slapukų naudojimo pavyzdžiai:

  • Slapukai leidžia identifikuoti unikalių vartotojų, naršančių svetainėje vienu metu, skaičių, taip padedant užtikrinti sklandų ir greitą svetainės veikimą.
  • Slapukai leidžia analizuoti surinktą informaciją apie unikalų vartotojo naršymą, o tai padeda pritaikyti svetainę Jūsų poreikiams.

Be to, slapukas nėra kompiuterio programa ir negali būti naudojamas virusams platinti. Todėl slapukas nėra pavojingas.

Yra keletas slapukų tipų:

  • Sesijos slapukai yra laikini failai, kurie bus ištrinti iš Jūsų kompiuterio atminties, kai uždarysite naršyklę arba atsijungsite nuo svetainės. Sesijos slapukai leidžia vartotojus atpažinti per vieną sesiją, kad visi puslapio pakeitimai ar elementų pasirinkimas būtų įsimenami jiems pereinant iš vieno puslapio į kitą. Šie slapukai leidžia greičiau ir lengviau naršyti daugelyje svetainės puslapių, nes nereikia pakartotinai apdoroti informacijos, kai atidaromas naujas puslapis.
  • Ilgalaikiai / Nuolatiniai slapukai paprastai išliks Jūsų kompiuterio atmintyje tol, kol juos rankiniu būdu ištrinsite. Nuolatinis slapukas leidžia įsiminti Jūsų pageidavimus arba veiksmus svetainėje (arba skirtingose svetainėse). Jis veikia ilgiau nei sesijos slapukas ir trunka slapuke nurodytą laiką (tai priklauso nuo konkretaus slapuko). Šios rūšies slapukas nebus ištrintas Jums uždarius naršyklės langą ir bus išsaugotas Jūsų įrenginyje. Jis bus aktyvuojamas kiekvieną kartą Jums lankantis svetainėje, kurioje tas konkretus nuolatinis slapukas yra sukurtas.
  • Pagrindinės šalies slapukus susikūrėme patys arba jį sukūrė mūsų įgalioti paslaugų teikėjai pagal mūsų užsakymą. Šie slapukai padeda geriau Jus pajausti ir palikti pradėtą sesiją, pavyzdžiui, naršyklė gali įsiminti tokią pagrindinę informaciją kaip prekės, kurias Jūs įsidedate į pirkinių krepšelius, Jūsų vartotojo vardas ir pageidaujama kalba. Šie slapukai yra būtini tinkamam www.kopar.lt svetainės veikimui.
  • Trečiųjų šalių slapukai: kartais naudojame tokius slapukus ar kitokius sekimo mechanizmus įtraukdami trečiųjų šalių pateiktus produktus mūsų svetainėje tam, kad galėtumėme gauti reikalingus veiksmingumo duomenis, duomenis, reikalingus rinkodaros tikslais, užtikrinti socialinio pasidalijimo funkciją ir t. t. Tokiu atveju, šios trečiosios šalys taip pat gauna informaciją iš tokių slapukų ar kitų sekimo mechanizmų ir jos gali panaudoti tokią informaciją savo tikslams; taip pat jos gali gauti daugiau informacijos nei mes pageidavome savo tikslams. Daugiau informacijos apie tai, kaip veikia, o taip pat informaciją apie tai, kaip galite nesutikti su tokių reklamų rodymu ar tokiu duomenų naudojimu, rasite minėtų paslaugų teikėjų pateikiamoje informacijoje – https://www.facebook.com/policies_center/ads; https://policies.google.com/technologies/ads

Be to, kopar. savo svetainėje gali naudoti įskiepius iš socialinių tinklų, tokių kaip Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest ar Instagram. Pagal numatytus nustatymus svetainės įskiepiai yra išjungti; vartotojas gali pasirinkti, kada juos suaktyvinti. Jei vartotojas tai daro, socialinių tinklų tiekėjai gali užmegzti tiesioginį ryšį su vartotoju apsilankymo svetainėje metu, o tai leidžia tiekėjui žinoti apie vartotojo apsilankymą ir analizuoti atitinkamą informaciją. Už tolesnį asmens duomenų tvarkymą atsakys socialinių tinklų paslaugų tiekėjas pagal duomenų apsaugos ir privatumo įstatymus ir pagal duomenų apsaugos politiką, paskelbtą jo svetainėje (pvz., www.facebook.com/; www.twitter.com/; www.youtube.com/; www.google.com/; www.pinterest.com/; www.instagram.com/). Bet kokia informacija, surinkta naudojant slapukus, yra saugoma tol, kol baigiasi šių slapukų galiojimo laikas, ir nėra naudojama jokiems kitiems tikslams, išskyrus nurodytus šioje politikoje.

3.2. Slapukų tipai, naudojami mūsų svetainėje

  • Griežtai būtini slapukai yra būtini mūsų svetainės darbui ir tam, kad galėtumėme lankytis mūsų svetainėje ir naudotis jos galimybėmis. Pavyzdžiui, tam, kad galėtumėme užtikrinti, kad puslapis greitai ir efektyviai pasikraus, tam, kad galėtumėte prisijungti mūsų svetainėje kaip registruotas vartotojas, tam, kad Jūsų išsirinktos prekės ir suvesti duomenys nedingtų Jums naršant mūsų svetainės puslapiuose naršymo sesijos metu. Be griežtai būtinų slapukų mūsų svetainėje neveiktų tam tikros funkcinės galimybės ir mūsų svetainė neveiktų taip sklandžiai kaip turėtų. Šiais slapukais nerenkama jokia informacija rinkodaros tikslais ir nesekama Jūsų veikla mūsų svetainėje arba kituose internetiniuose puslapiuose.
  • Našumo slapukai renka anoniminę informaciją apie taip, kaip naudojatės mūsų svetaine ir padeda pagerinti mūsų svetainės darbą. Pavyzdžiui, našumo slapukai gali parodyti, kokiuose puslapiuose lankotės dažniausiai, kiek laiko praleidžiate puslapyje, kokias prekes atsidarote pasižiūrėti ir padeda užregistruoti bet kokius sutrikimus puslapyje. Šie slapukai seka Jūsų veiklą mūsų svetainėje, tačiau jie renka informaciją tiesiogiai Jūsų neidentifikuodami. Našumo slapukai nerenka jokios informacijos rinkodaros tikslais ir neseka Jūsų veiklos kituose internetiniuose puslapiuose.

3.3. Informacija, kurią renkame slapukų pagalba

  • Administruodami svetaines ir diagnozuodami problemas serveriuose, galime naudoti lankytojų kompiuterių IP adresus. IP adresas yra unikalus tinklo kodas, identifikuojantis kompiuterį. Jis gali būti naudojamas identifikuoti lankytoją ir rinkti skirtingą demografinę informaciją. Tai daro absoliuti dauguma svetainių serverių administratorių.
  • Naudodami slapukus renkame duomenis apie naudojimąsi paslaugomis. Mūsų svetainėse naudojamų slapukų tipai nurodyti aukščiau.

3.4. Kaip valdyti ir ištrinti slapukus

Naudodami naršyklę norėdami pasiekti mūsų skelbiamą turinį svetainėje, galite sukonfigūruoti savo naršyklę taip, kad ji priimtų visus slapukus, atmestų visus slapukus arba praneštų Jums, kai slapukas yra išsiųstas. Kiekviena naršyklė yra skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nustatymus, ieškokite jos pagalbos meniu. Jūsų įrenginio operacinė sistema gali turėti papildomų slapukų valdiklių. Jei nepritariate informacijos rinkimui naudojant slapukus, pasinaudokite paprasta daugumoje naršyklių prieinama procedūra, leidžiančia atmesti slapukų naudojimą. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukų valdymą, apsilankykite: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Tačiau nepamirškite, kad kai kurios paslaugos gali būti prieinamos tik naudojant slapukus, todėl, išjungę slapukus, nebegalėsite naudotis tokiomis paslaugomis ar tam tikromis jų dalimis.

3.5. Kita informacija, susijusi su slapukų naudojimu

Be asmeninių duomenų valdytojo slapukų naudojimo, mūsų svetainė leidžia nustatyti ir pasiekti slapukus Jūsų kompiuteryje tam tikroms trečiosioms šalims. Tokiu atveju slapukų naudojimui taikoma trečiųjų šalių privatumo politika.

3.6. Slapukų, kurie naudojami mūsų svetainėje, sąrašas

Būtinieji slapukai: Informuojame, kad kai įeinate į mūsų svetainę norėdami ja naudotis, Jūsų kompiuteryje bus saugomi šie slapukai, nurodyti žemiau esančioje lentelėje:

Slapuko pavadinimas Duomenų kaupimo tikslas Sukūrimo laikas / Galiojimo laikas Naudojami duomenys
CMSSESSIDX Standartinis slapukas, naudojamas vartotojo sesijai valdyti Atidarius svetainę / Kol svetainės vartotojas neuždaro svetainės Unikalus identifikatorius
cookiesAgree Slapukas, kuris įrašo, ar sutikote, kad mūsų svetainėje būtų naudojami slapukai Nuo sutikimo / iki ištrynimo Unikalus identifikatorius
cookiesLevelX Slapukas, identifikuojantis slapukų tipus, su kuriais sutikote mūsų svetainėje Nuo sutikimo / iki ištrynimo Unikalus identifikatorius
_ga Šį slapuką „Google Analytics“ naudoja siekdama įvertinti vartotojo apsilankymo tikslą, generuoti ataskaitas apie veiklą svetainėje svetainės operatoriams ir pagerinti vartotojo patirtį naršant svetainėje. Nuo sutikimo / 2 metai Unikalus identifikatorius
_gat Šį slapuką „Google Analytics“ naudoja statistinei informacijai apie svetainės lankomumą rinkti Pirmą kartą apsilankius svetainėje / iki sesijos pabaigos Unikalus identifikatorius
_gid Šį slapuką „Google Analytics“ naudoja, kad atskirtų Jus nuo kitų vartotojų Pirmą kartą apsilankius svetainėje / 2 dienas Unikalus identifikatorius

Aukščiau pateikti slapukai skirti informacijai perduoti elektroninių ryšių tinklu. Naršyklės nustatymuose galite ištrinti arba blokuoti visus arba kai kuriuos iš šių slapukų, tačiau gali atsitikti taip, kad tokiu atveju kai kurios mūsų svetainės funkcijos neveiks.

Antrasis slapukų tipas – rinkti su svetainės lankomumu susijusią informaciją (rinkti statistinę informaciją), teikti lankytojų interesus atitinkantį turinį ir išsaugoti apsilankymų istoriją. Mūsų svetainė nenaudoja šio tipo slapukų, tačiau atkreipia lankytojų dėmesį į tai, kad kai kurie mūsų partneriai gali naudoti tokio tipo slapukus, todėl lankytojui įtarus, kad tokio tipo slapukai naudojami be jo / jos sutikimo, toks lankytojas turėtų susisiekti su konkrečiu partneriu.

4. Kaip mes naudojame Jūsų asmeninius duomenis (Tikslas)

Kai užsiregistruojate kopar. paskyrą, galime tvarkyti Jūsų asmens duomenis šiais būdais:

  • Užtikrinti, kad mūsų svetainės turinys Jūsų kompiuteryje būtų pateikiamas efektyviausiu būdu.
  • Su Jūsų užsakymu susijusiais tikslais, pvz. informuoti Jus apie Jūsų užsakymo ar pristatymo būseną; įvykdyti Jūsų užklausas, pavyzdžiui, atsakyti į klausimą dėl mūsų produktų; padėti Jums surasti parduotuvę šalia Jūsų; įvykdyti Jūsų užsakymą; apdoroti Jūsų mokėjimo kortelę ir (arba) teikti Jums klientų aptarnavimą. Mes galime naudoti Jūsų duomenis Jūsų kreditingumui įvertinti, o tam galime pasitelkti trečiąsias šalis.
  • Jūsų tapatybės patvirtinimui ir atsakymui į bet kokią užklausą, kurią galite pateikti mums; apdoroti Jūsų užklausą ir suteikti Jums geriausią įmanomą paslaugą.
  • Vykdyti savo įsipareigojimus, kylančius iš bet kokių tarp Jūsų ir mūsų sudarytų sutarčių.
  • Leisti Jums naudotis mūsų paslaugos (-ų) interaktyviomis funkcijomis, kai pasirenkate tai padaryti.
  • Pranešti apie mūsų paslaugų, sąlygų, politikos ir (arba) kitos administracinės informacijos pakeitimus.
  • Suteikti Jums, kaip kopar. vartotojo paskyros savininkui, numatytus privalumus ir paslaugas.
  • Tvarkyti ir saugoti mūsų buhalteriniams įrašams.
  • Norėdami išsaugoti bet kokį Jūsų pageidavimų sąrašą, kuri galite sukurti, ir leisti Jums dalytis savo pageidavimų sąrašu su kitais.
  • Leisti Jums siųsti el. laiškus kitiems per mūsų funkciją „siųsti draugui“.
  • Leisti Jums dalyvauti loterijose, konkursuose ir panašiose akcijose bei administruoti tokią veiklą. Kai kurioms iš šių veiklų taikomos papildomos taisyklės, kuriose gali būti papildomos informacijos apie tai, kaip naudojame ir atskleidžiame Jūsų asmeninę informaciją.
  • Suasmeninti savo svetainės turinį, kad pateiktume Jums asmeninius pasiūlymus.
  • Užkirsti kelią ir (arba) aptikti bet kokį piktnaudžiavimą ar sukčiavimą.
  • Gavus Jūsų leidimą, rinkodaros, reklamos ir rinkos tyrimų tikslais galime tiesiogiai susisiekti su Jumis naudodamiesi Jūsų pateikta informacija (pvz., pašto paslaugomis, el. paštu, žinute, telefonu ar kitomis elektroninėmis priemonėmis). Pavyzdžiui, tai apima informaciją, susijusią su kopar. produktais, elektroninės prekybos veikla, specialiais pasiūlymais ir akcijomis, taip pat informacija apie vietinių parduotuvių atidarymą ir veiklą. Kad galėtume susisiekti su Jumis dėl informacijos, kuri Jus ypač domina / yra susijusi su Jūsų visapusišku naudojimusi kopar. svetaine (tokia kaip, bet neapsiribojant, Jūsų apsipirkimo elgsena mūsų internetinėje parduotuvėje ir fizinėse kopar. parduotuvėse; Jūsų naudojimasis lojalumo programomis; Jūsų produktų įvertinimai ir apžvalgos; Jūsų susisiekimo su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi istorija; Jūsų naujienlaiškio paspaudimai / atidarymo rezultatai; Jūsų naršymo elgsena (svetainės stebėjimas); naujienlaiškio, kurį užsiprenumeravote, tipai; Jūsų dalyvavimas akcijose ar renginiuose) bus bendrai analizuojama ir naudojama. Jūsų asmens duomenis galime naudoti rinkodaros, reklamos ir rinkos tyrimų tikslais. Sutarties 7 skirsnyje rasite informaciją apie savo teises, pvz. kaip atšaukti savo sutikimą arba pakeisti savo asmeninius duomenis.

Kai lankotės kopar. svetainėje, Jūsų asmens duomenys gali būti tvarkomi šiais būdais:

  • Turinio, A/B testavimo ir produktų naršymo analitika;
  • Srauto šaltinių analitika;
  • Vidinės paieškos analitika;
  • Pirkimų analitika;
  • Įrenginių analitika;
  • Papildomi rinkodariniai veiksmai.

5. Teisinis Pagrindas

Kai perkate prekę mūsų internetinėje parduotuvėje, susikuriate pas mus paskyrą arba sudarote su mumis bet kokios kitos formos sutartį, tuo konkrečiu tikslu tvarkysime įprastinius Jūsų asmens duomenis. Taip pat galime tvarkyti įprastinius Jūsų asmens duomenis, jei Jūs pvz. prieš priimant sprendimą sudaryti su mumis sutartį, pateikiate užklausą ar panašiai.

Teisinis pagrindas, dėl kurio galime tvarkyti Jūsų asmens duomenis, nurodytas ES asmens duomenų reglamento (ES) 2016/679 (BDAR) 6 straipsnio 1 dalies b) punkte, nes Jūsų informacijos tvarkymas yra būtinas, kad galėtume įvykdyti savo sutartį su Jumis arba kad mes tvarkytume Jūsų užklausas ir panašiai, prieš sudarant sutartį.

Taip pat galime tvarkyti įprastus Jūsų asmens duomenis remdamiesi BDAR 6 straipsnio 1 dalies f) punkto taisyklėmis, nebent Jūsų teisės į privatumą ir įstatymų nustatytą laisvę nusveria mūsų interesus. Mes turime teisėtą interesą tvarkyti Jūsų asmens duomenis (vardą ir el. pašto adresą) tiek rinkodaros, tiek analitiniais tikslais. Mūsų teisėtas interesas grindžiamas Jūsų pageidavimais, kad galėtume geriau pritaikyti savo pasiūlymus Jums ir galiausiai pasiūlyti produktus bei paslaugas, kurie geriau atitinka Jūsų poreikius ir pageidavimus. Be to, mes turime teisėtą interesą tvarkyti Jūsų asmens duomenis analitiniais tikslais.

6. Jūsų asmeninių duomenų atskleidimas

Itin rūpestingas ir konfidencialus Jūsų duomenų tvarkymas yra viena iš pagrindinių mūsų vertybių. Jei to reikalauja teisės aktai, Jūsų duomenys gali būti atskleisti trečiosioms šalims. Duomenims mūsų vardu tvarkyti samdome paslaugų teikėjus ir duomenų tvarkytojus. Šios paslaugos apima autentifikavimo, saugojimo ir priežiūros paslaugas, analizės paslaugas, el. pašto pranešimų siuntimo paslaugas, pristatymo paslaugas, mokėjimo operacijų tvarkymą, mokumo, adreso ir el. pašto patikrinimą. Šios trečiosios šalys yra mūsų duomenų tvarkytojai ir gali tvarkyti asmens duomenis tik tiek, kiek tai būtina jų paslaugoms teikti. Mūsų duomenų tvarkytojai pagal sutartį įsipareigoja tokią informaciją laikyti griežčiausiu konfidencialumu. Jiems draudžiama naudoti duomenis bet kokiu kitu būdu, nei reikalaujama. Imamasi būtinų veiksmų siekiant užtikrinti, kad mūsų duomenų tvarkytojai, įskaitant paslaugų teikėjus ir kitus tvarkytojus, dirbančius kopar. vardu, laikytųsi ir saugotų Jūsų duomenų konfidencialumą.

Kai kurie mūsų duomenų tvarkytojai yra už ES/EAE ribų. Todėl mes dalinsimės Jūsų asmens duomenimis su šalimis už ES/EEE ribų. Tačiau šią informaciją pateiksime tik atsižvelgdami į tai, ar gavėjas atitinka taikomus reikalavimus, įskaitant:

  •  Ar atitinkama šalis laikoma saugia trečiąja šalimi.
  •  Ar atitinkamas tiekėjas prisijungia prie Europos Komisijos pavyzdinių sutarčių dėl asmens duomenų perdavimo trečiosioms šalims.
  •  Ar aptariamas tiekėjas yra sertifikuotas pagal str. BDAR 40 str.; arba
  •  Atitinkamas tiekėjas turi patvirtintų Privalomųjų įmonių taisyklių rinkinį.

Gali būti atvejų, kai savo partneriams anonimiškai atskleidžiame ne asmens duomenis. Tokie neasmeniniai duomenys gali apimti informaciją apie svetainės lankytojų skaičių per tam tikrą laikotarpį.

Atkreipkite dėmesį, kad bet kokia informacija, kurią skelbiate arba atskleidžiate bendraudami su kopar. (pvz., jūsų pateiktose nuotraukose, istorijose, komentaruose ir vaizdo įrašuose esantys asmens duomenys) taps vieša informacija ir gali būti prieinami svetainės lankytojams bei plačiajai visuomenei.

Mes galime atskleisti Jūsų informaciją tiek, kiek privalome atskleisti ar dalytis Jūsų asmens duomenimis, kad įvykdytume bet kokią teisinę prievolę arba teismo ar bet kurios kitos kompetentingos jurisdikcijos institucijos nurodymus, arba siekdami vykdyti ar taikyti mūsų Privatumo politika ir kitas sutartis; arba siekiant apsaugoti kopar., mūsų darbuotojų, mūsų klientų ar kitų teises, nuosavybę ar saugumą. Tai apima keitimąsi informacija su kitomis įmonėmis ir organizacijomis siekiant apsisaugoti nuo sukčiavimo ir sumažinti kredito riziką.

Jei nuspręsime dalyvauti bet kurioje Alternatyvaus ginčų sprendimo (AGS) procedūroje, pasiekiamoje per ODR platformą, galime atskleisti Jūsų asmeninę informaciją Europos Komisijai, kaip ODR platformos operatorei, ir bet kuriam AGS teikėjui, paskirtam spręsti ginčą.

7. Jums garantuojamos teisės

Jei pateikiate mums asmens duomenis mūsų svetainėje ar kitais kanalais, tai daroma visiškai savanoriškai. Jei nuspręsite nepateikti prašomos informacijos, įvairios privilegijos klientams gali būti Jums nepasiekiamos. Tam tikrais atvejais tik tie, kurie yra pateikę mums reikiamus asmens duomenis, gali užsisakyti prekes, naudotis tam tikromis paslaugomis ir kitais būdais pasinaudoti mūsų svetainėje esančia veikla ir pasiūlymais. Priklausomai nuo konkrečių aplinkybių siūlome daugybę variantų, kad padėtume Jums kontroliuoti savo asmens duomenis. Šie variantai gali apimti Jūsų duomenų rodymą ir redagavimą internete. Taip pat gali būti įmanoma atsisakyti paslaugų prenumeratos arba ištrinti vartotojų paskyras arba gauti informaciją apie turimus duomenis.

Galite turėti prieigą prie savo asmens duomenų, su jais susipažinti ir juos keisti bet kuriuo metu prisijungę prie savo paskyros www.kopar.lt svetainėje ir įvedę savo vartotojo paskyros prisijungimo duomenis. Spustelėkite „Mano paskyra“ nuorodą esančią svetainės apatinėje juostoje, kad galėtumėte prisijungti ir turėti prieigą prie savo asmeninės informacijos.

Jei pasikeitė bet kokia informacija, kurią mums pateikėte, pvz. jei pakeitėte savo el. pašto adresą ar kitus kontaktinius duomenis arba jei norite atšaukti registraciją pas mus, praneškite mums redaguodami savo duomenis puslapyje „Mano paskyra“ arba išsiųsdami el. laišką, kuriame būtų detalizuojami norimi pakeitimai, adresu: [email protected]

Bendrai, Jūs turite šias teises:

7.1. Teisė prašyti prieigos prie Jūsų asmens duomenų

Jūs turite teisę susipažinti su kai kuriais asmens duomenimis, kuriuos pateikiate bendrovei kopar. Galite prašyti išsamios informacijos apie Jus, kurią mes turime ir tvarkome, įskaitant tikslus, kuriems ji naudojama, atsiųsdami el. laišką adresu: [email protected]

Savo asmeninius duomenis taip pat galite pasiekti prisijungę prie savo kopar. vartotojo paskyros www.kopar.lt svetainėje ir įvesdami savo vartotojo paskyros prisijungimo duomenis. Spustelėkite „Mano paskyra“ nuorodą esančią svetainės apatinėje juostoje, kad galėtumėte prisijungti ir turėti prieigą prie savo asmeninės informacijos.

7.2. Teisė keisti ir / ar ištrinti Jūsų asmens duomenis

Jūs turite teisę reikalauti ištaisyti, papildyti, ištrinti arba užblokuoti Jūsų saugomus asmens duomenis. Norėdami tai padaryti, siųskite savo prašymą el. paštu: [email protected] Be nepagrįsto delsimo, gavę Jūsų prašymą, įvykdysime tiek, kiek būtina tokiu atveju. Jei dėl kokių nors priežasčių negalėsime įvykdyti Jūsų prašymo, susisieksime su Jumis.

7.3. Teisė apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą

Ypatingomis aplinkybėmis Jūs turite teisę apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Norėdami prašyti apribojimo, susisiekite su mumis el. paštu: [email protected]

7.4. Teisė į duomenų perkeliamumą

Jūs turite teisę gauti savo asmens duomenis (susijusius tik su Jumis) susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (toliau – duomenų perkeliamumas) ir turite teisę perduoti šiuos duomenis kitam duomenų valdytojui. Dėl duomenų perkeliamumo prašome susisiekti su mumis el. paštu: [email protected]

7.5. Teisė nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys ir atsisakyti prenumeratos

Jūs turite teisę prašyti mūsų netvarkyti Jūsų asmens duomenų, kai tvarkymas grindžiamas teisėtu interesu, kurio siekia kopar., pvz. rinkodaros tikslais. Šioje Privatumo politikoje Jus informuosime, jei ketiname naudoti Jūsų duomenis tokiais tikslais arba tokiais tikslais ketiname atskleisti Jūsų informaciją kokiai nors trečiajai šaliai. Savo teise nesutikti galite bet kada pasinaudoti atsiųsdami mums el. laišką adresu: [email protected] arba raštu šio dokumento pabaigoje nurodytu pašto adresu.

Naujienlaiškis Neturite vartotojo paskyros Prisiregistravote gauti naujienlaiškį (pvz.: per internetinę svetainę atsiskaitydamas kaip svečias, mažmeninės prekybos kanaluose pildydamas anketą ir pan.)
Ką mes laikome neaktyvia naujienlaiškio registracija? Neaktyvi naujienlaiškio registracija yra pateikta asmens, kuris neatidarė ir nespustelėjo el. laiško iki 24 mėnesių. Jei užsiregistravęs naujienlaiškiui asmuo perka fizinėje parduotuvėje ar internetu arba prisiregistruoja prie lojalumo programos, jis automatiškai perkeliamas į naują – Pirkėjo – statusą, žr. toliau, todėl vadovaujasi neaktyviu šios naujos būsenos apibrėžimu.
Kokie asmens duomenys bus ištrinti, jei naujienlaiškio registracija bus neaktyvi? Visi asmeniniai duomenys, tokie kaip: vardas, el. pašto adresas ir produkto pasirinkimai, bus ištrinti. Įgalinimas pilnas ištrynimas.
Kada Asmens duomenys bus ištrinti? Asmens duomenys bus ištrinti, jei naujienlaiškis buvo neaktyvus iki 24 mėnesių.
Kokie Asmens duomenys bus saugomi pasibaigus 3 metų neaktyvumo laikotarpiui? Jokie Asmens duomenys nebus saugomi, nebent to reikalauja vietiniai privalomi įstatymai.
Kaip mes ištriname asmens duomenis? IT specialistas kas ketvirtį rankiniu būdu ištrins asmens duomenis. Asmens duomenys bus ištrinti visose IT sistemose.
Pirkimas – be vartotojo paskyros sukūrimo / svečio teisėmis Asmuo, kuris pirko internetu arba fizinėje parduotuvėje, nesukurdamas vartotojo paskyros
Kaip mes apibrėžiame neaktyvų klientą? Neaktyvus klientas yra tas, kuris su mumis nesusisiekė: nepirko parduotuvėje arba internetu kopar. svetainėje, nors susikūrė vartotojo paskyrą, prisijungė prie paskyros, atidarė ir spustelėjo el. laišką iki 5 metų nuo paskutinio veiksmo.
Kokie Asmens duomenys bus ištrinti, jei klientas bus neaktyvus? Visi Asmens duomenys, tokie kaip: vardas, el. pašto adresas, adresas, pašto kodas, telefono numeris, pirkinys. Įgalinimas pilnas ištrynimas.
Kada Asmens duomenys bus ištrinti? Asmens duomenys bus ištrinti, jei klientas buvo neaktyvus iki penkerių metų.
Kokie Asmens duomenys bus saugomi pasibaigus 5 metų neaktyvumo laikotarpiui? Jokie Asmens duomenys nebus saugomi, nebent to reikalauja vietiniai privalomi įstatymai.
Kaip mes ištriname asmens duomenis? IT specialistas kas ketvirtį rankiniu būdu ištrins asmens duomenis. Asmens duomenys bus ištrinti visose IT sistemose.
     

El. laiškai, kuriuos Jums siunčia kopar. su naujienlaiškio ar rinkodaros turiniu, turi galimybę būti atšaukti, vadovaujantis el. laiške pateiktomis instrukcijomis. Jei nenorite gauti iš mūsų el. laiškų, galite tiesiog spustelėti prenumeratos atsisakymo nuorodą ir mes jų nebesiųsime Jums el. paštu.

Dėl visų kitų pranešimų, kuriuos galite gauti iš mūsų, pvz., priežiūros pranešimus ar administracinius pranešimus, – tokių pranešimų gavimas gali būti nutrauktas tik ištrynus savo paskyrą. Šie pranešimai yra privaloma vartotojų paskyrų ir su tuo susijusio mūsų svetainės naudojimo dalis. Susisiekite su mumis el. paštu: [email protected], jei norite ištrinti savo paskyrą.

7.6. Teisė bet kuriuo metu atšaukti Jūsų sutikimą

Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Tačiau sutikimo atšaukimas neturi įtakos duomenų tvarkymui, pagrįsto sutikimu iki jo atšaukimo, teisėtumui. Norėdami atšaukti savo sutikimą, susisiekite su mumis elektroniniu paštu: [email protected]

Jei norite atšaukti savo sutikimą gauti reklaminę informaciją ir pasiūlymus apskritai, įskaitant pašto paslaugomis, el. paštu, trumposiomis žinutėmis, telefonu ar kitomis elektroninėmis priemonėmis, galite tai padaryti bet kuriuo metu parašydami mums raštu arba išsiųsdami el. laišką: [email protected] Jei turėtume abejonių dėl Jūsų tapatybės, galime paprašyti Jūsų pateikti tapatybę patvirtinantį dokumentą.

7.7. Jūsų teisių sąlygos ir / arba apribojimai

Jūsų aukščiau nurodytoms teisėms gali būti taikomos išslygos arba apribojimai. Todėl negalime garantuoti Jūsų teisės į duomenų perkeliamumą, nes tai priklauso nuo konkrečių duomenų tvarkymo veiklos aplinkybių.

8. Jūsų asmeninės informacijos saugojimo laikotarpis

 

Interneto lankytojai – IP adresas Kažkas, kas lankėsi mūsų svetainėje.
Kaip mes apibrėžiame neaktyvų lankytoją? Neaktyvus lankytojas yra asmuo, kuris nesilankė mūsų svetainėje 24 mėnesius.
Kokie Asmens duomenys bus ištrinti, jei klientas bus neaktyvus? Visi duomenys, kuriuos surinkome apie apsilankymą mūsų svetainėje. Tokie kaip: Turinio, A/B testavimo ir produktų naršymo analitika Srauto šaltinių analitika Vidinės paieškos analitika Pirkimų analitika Įrenginių analitika Papildomi rinkodariniai veiksmai
Kada Asmens duomenys bus ištrinti? Asmens duomenys bus ištrinti praėjus 25 mėnesiams nuo jų surinkimo.
Kokie Asmens duomenys bus saugomi pasibaigus 25 mėnesių neveiklumo laikotarpiui? Jokie Asmens duomenys nebus saugomi, nebent to reikalauja vietiniai privalomi įstatymai.
Kaip mes ištriname Asmens duomenis? Duomenys bus automatiškai ištrinti po 25 mėnesių.

kopar. nesaugos Jūsų asmens duomenų ilgiau, nei būtina tais tikslais, dėl kurių jie tvarkomi, vykdant šiuos tvarkymo veiksmus.

9. Informacijos saugumas ir duomenų vientisumas

Mes imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad apsaugotume asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, praradimo, pakeitimo, neteisėto naudojimo, atskleidimo ar prieigos, ypač kai tvarkymas susijęs su duomenų perdavimu tinklu, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo ar netinkamo naudojimo formų.

Jūsų asmens duomenims rinkti ir tvarkyti kopar. naudoja trečiųjų šalių duomenų tvarkytojus. Bet kokie duomenų tvarkytojai, kuriems kopar. paveda tvarkyti Jūsų asmens duomenis, tai daro tik vadovaudamiesi kopar. nurodymais ir yra teisiškai įpareigoti tvarkydami asmens duomenis laikytis griežtų saugumo procedūrų.

9.1. Informacijos saugojimas

kopar. gali samdyti trečiąsias šalis, kad pastarosios jos vardu rinktų asmeninę informaciją. Tokiais atvejais šioms trečiosioms šalims taikomos konfidencialumo ir duomenų tvarkymo sutartys ir jos informuojamos visiškai laikytis kopar. Privatumo politikos.

Jei mes Jums suteikėme arba Jūs pasirinkote savo slaptažodį, leidžiantį pasiekti tam tikras mūsų svetainės dalis, Jūs esate atsakingi už šio slaptažodžio konfidencialumo užtikrinimą. Prašome Jūsų su niekuo nesidalinti savo slaptažodžiu.

Deja, informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Nors darome viską, kad apsaugotume Jūsų asmens duomenis, negalime garantuoti į mūsų svetainę perduodamų Jūsų duomenų saugumo; bet koks perdavimas atliekamas Jūsų pačių rizika. Gavę Jūsų informaciją, taikome griežtas procedūras ir griežtas saugumo priemones, siekdami užkirsti kelią neteisėtai prieigai.

9.2. Socialiniai Tinklai

Mūsų svetainėje pateikiami įskiepiai iš įvairių socialinių tinklų. Jei nuspręsite bendrauti su socialiniu tinklu, Jūsų veikla mūsų svetainėje taip pat bus prieinama socialiniams tinklams, tokiems kaip Facebook ir Instagram.

Jei lankydamiesi mūsų svetainėje prisijungėte prie vienos iš šių socialinių tinklų svetainių, socialinio tinklo svetainė gali įtraukti šią informaciją į Jūsų profilį. Jei bendraujate su vienu iš socialinių tinklų įskiepių, ši informacija bus perkelta į socialinio tinklo svetainę. Jei nenorite tokio duomenų perdavimo, prieš įeidami į mūsų svetainę, atsijunkite nuo savo socialinio tinklo svetainės. Negalime užkirsti kelio šiam duomenų rinkimui ir informacijos perdavimui socialinio tinklo įskiepiui. Atidžiai perskaitykite savo socialinių tinklų privatumo politiką, kad gautumėte išsamią informaciją apie jų asmens duomenų rinkimą ir perdavimą, savo teises ir kaip galite pasiekti patenkinamus privatumo nustatymus.

Be to, siekiant pagerinti Jūsų patirtį, Jūsų duomenys gali būti perduoti trečiajai šaliai (pvz., „Facebook“), kad pastarieji būtų apdoroti laikantis visų duomenų apsaugos ir privatumo taisyklių.

9.3. Geolokacijos paslaugos

Kai kuriose mūsų programose gali būti naudojamos vietos nustatymo paslaugos. Jei naudosite šias programas, jos gali gauti informaciją apie faktinę Jūsų buvimo vietą, pvz., mobiliojo prietaiso siunčiamus GPS signalus arba informaciją, kurią galima naudoti apytiksliai vietai nustatyti. Vietos nustatymo paslaugas galite įjungti arba išjungti savo įrenginio arba naršyklės nustatymuose.

10. Asmens duomenų neatskleidimo pasekmės

Neįmanoma susikurti kopar. vartotojo paskyros arba pirkti kopar. svetainėje, jei negalite pateikti mums būtinos minimalios asmeninės informacijos.

11. Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų dėl asmeninės informacijos tvarkymo ar susijusių klausimų, rašykite mums adresu: [email protected]

12. Privatumo politikos pakeitimai

kopar. įsipareigojo laikytis pagrindinių privatumo ir duomenų apsaugos principų. Todėl reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką, kad ji būtų atnaujinta ir atitiktų privatumo bei duomenų apsaugos principus. Ši privatumo politika gali būti retkarčiais keičiama, siekiant neatsilikti nuo naujų pokyčių ir galimybių, susijusių su internetu, ir laikytis galiojančių teisės aktų. Bet kokie privatumo politikos pakeitimai, kuriuos galime padaryti ateityje, bus paskelbti šiame puslapyje ir, jei reikia, apie juos gali būti pranešta mūsų svetainėje www.kopar.lt arba el. paštu: [email protected] Bet koks tolesnis paslaugų naudojimas mūsų svetainėje reiškia šių taisyklių laikymąsi. Bet kokie nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

Jei turite klausimų ar pastabų, susisiekite su mumis adresu:

Naudodamiesi mūsų svetaine ir susisiekdami su mumis patvirtinate, kad perskaitėte mūsų privatumo politiką, kuri bus atitinkamai atnaujinta.

kopar.

El. paštas: [email protected]

Paskutinis privatumo politikos atnaujinimas: 2021 m. sausio mėn.